Børn, unge og sorg

‘Børn, unge og sorg’ gør et fantastisk stykke arbejde for at hjælpe børn og unge, hvis livsfundament forandres for altid, når familien rammes af livstruende sygdom og død. Etableringen af sorggrupper rundt om i landet og ikke mindst på landets skoler har haft overordentlig stor betydning for, at børn og unge ikke som tidligere overlades til deres egen sorg og ensomhed. Her oplever de et fællesskab, hvor der kan tales om alle de svære tanker og følelser, som ellers ofte vil blive tiet ihjel, og hvor mødet med andre i samme situation kan bidrage til at bryde isolationen.

Jeg kan varmt anbefale alle at tage rundtur på foreningens hjemmeside.

Forside

Da jeg skrev og fik udgivet ‘Lille Guds barn’ i 2013, oplevede jeg en enorm befrielse, som satte mig i stand til igen at træde ind på arbejdsmarkedet. For en kortere bemærkning. I dag ved jeg, at uden det skrevne og talte ord går jeg i stå.

Den viden om ordenes magt til at frisætte følelseslivet har betydet, at jeg nu er i gang med at nedskrive en ung piges fortælling om at miste sin far. Jeg vil gerne give unge med store og svære tab samme mulighed for at få delt deres historier med offentligheden, som jeg har givet mig selv.

Jeg er dog ikke psykolog. Derfor er min intension på sigt at få opbygget et samarbejde med relevante samarbejdspartnere, som kan gribe de unge, hvor der måtte opstå behov.

‘Lille Guds barn’ kan bestilles på mail@birteoverlade.dk eller med sms til 23 37 20 63. Pris 100 kr. plus porto.

copyright Birte Overlade